Handige toolkits voor jouw adviespraktijk

Bij FinRust geloven we in de kracht van eenvoudig financieel inzicht. Maak gebruik van de praktische toolkits om dit in de praktijk te brengen!

LEREN VAN JE COLLEGA’S

Elke adviseur ervaart wel eens een drempel om iets nieuws op te pakken of dienstverlening te veranderen. In deze whitepaper vertellen adviseurs over hun ervaringen en wat ze geleerd hebben en geven jou daarmee tips om drempels makkelijker te overwinnen! We gaan in gesprek met vier adviseurs die elk hun aanpak en uitdagingen beschrijven! Download het whitepaper hier!

FINRUST MAGAZINE

Met veel enthousiasme hebben we ons eerste magazine uitgebracht, het FinRust Magazine! Hierin vind je onder andere een uitgebreid interview met Van Bruggen Adviesgroep over de implementatie van FinRust bij al hun advieskantoren. Daarnaast komt ook een adviseur van Van Bruggen Adviesgroep aan het woord om haar ervaring met FinRust te delen. Ook stellen we iedereen van FinRust voor, inclusief de programmeurs. Download het FinRust Magazine hier!

TOOLKIT: EXECUTION ONLY? LIJFRENTE EXPIRATIE? NOOIT DOEN!

Lijfrente expiratie: het houdt de adviseur soms flink bezig. Je wilt als adviseur je klant het beste helpen, zonder execution only als het even kan. Maar hoe zorg je er nou voor dat je de klantsituatie echt centraal zet en passend advies kunt geven? We geven je een praktisch en eenvoudig te implementeren stappenplan om een herhaalbaar adviesproces op te zetten. Download de toolkit hier!

TOOLKIT: FINANCIËLE APK: ZIJN JOUW KLANTEN VEILIG ONDERWEG?

Bij auto’s inmiddels ingeburgerd en bij financiële zaken in opkomst: de APK of algemene periodieke keuring. Voor een financieel adviseur betekent dit een regelmatige toets van de financiële gezondheid en de risico’s die een klant loopt.

Dat klinkt mooi, maar hoe richt je hiervoor een snel én effectief proces op basis van brondata in? En hoe maak je hier een verdienmodel van? En wat levert het op? Dit whitepaper geeft antwoord op deze en andere vragen en reikt handvatten aan waarmee jijzelf morgen aan de slag kunt! Download de toolkit hier!

TOOLKIT: MINDER ADMINISTRATIE = MEER ADVIES

De belangrijkste activa van jouw administratiekantoor zijn de klanten én de kracht van de binding met die klanten. Als de kans dat een bedrijf klant blijft groot is, is de waarde van die klant groot. Je kunt de waarde van jouw onderneming dus verhogen door de binding met jouw klanten te versterken. Maar hoe doe je dat? Download de toolkit hier!

TOOLKIT: MINDER HYPOTHEEKADVIES = MEER HYPOTHEEKONDERHOUD = MEER OMZET!

Merk jij ook minder vraag naar hypotheekadvies? Hoe zorg je dat de omzet op peil blijft? FinRust helpt je op weg met een bewezen aanpak voor hypotheekonderhoud. Een aanpak gebaseerd op het bieden van laagdrempelig financieel inzicht waarmee je klanten informeert en activeert. Haal zo extra omzet in de vorm van productadvies en totaalrelaties! Wil jij ook actief klantbeheer en meer omzet? Download de toolkit hier!

TOOLKIT: AOV-ONDERHOUD MET FINLY EN FINRUST

AOV onderhoud blijft bij veel adviseurs liggen. Het vraagt veel administratie en tijd waardoor er weinig ruimte overblijft voor waar adviseurs in excelleren: Adviseren! De oplossing van Finly en FinRust ontzorgt de adviseur en automatiseert de administratieve taken. Hierdoor kun je meer waarde bieden aan de klant en focussen op waar het echt om gaat. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN VIJF STAPPEN NAAR EFFECTIEVE PENSIOENCOMMUNICATIE

Dit is onze inzichttool toolkit voor pensioenadviseurs! Gebruik de inzichttool voor pensioencommunicatie en financieel inzicht voor werknemers. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN VIJF STAPPEN NAAR EFFECTIEF ONDERHOUD & NIEUWE LEADS

Dit is onze inzichttool toolkit voor financieel adviseurs! Gebruik de inzichttool voor financieel inzicht voor al jouw klanten. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

TOOLKIT: IN ZES STAPPEN NAAR EFFECTIEF AOV-ONDERHOUD

Dit is onze AOV-toolkit! Geef beter advies én voldoe gelijk aan alle regelgeving! Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt.

Toolkit: Start in zes stappen met de financiële foto

Geef beter advies én versterk de binding met jouw klant. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt!

Toolkit: De financiële foto versterkt de binding tussen accountants en ondernemers

Geef als accountant ook persoonlijk financieel inzicht. Deze toolkit bevat alles wat je nodig hebt!

Toolkit: Start in zes stappen met actief klantbeheer

Hoe geef je invulling aan het beheer van jouw klanten? Hoe geef je invulling aan jouw zorgplicht en hoe richt je een dienst en verdienmodel in dat los staat van producten?