Webinar Brand New Day & FinRust

 

 

Webinar Brand New Day & FinRust: Welke kansen biedt de WTP in 2024?

We zijn nu een half jaar onderweg met de WTP, wat zien we gebeuren bij onze klanten waar jij als adviseur op in kan spelen? Zijn klanten nu ook daadwerkelijk meer gaan inleggen nu ze die ruimte hebben? Hoe gaan klanten in ons directe kanaal daarmee om versus klanten via ons intermediaire kanaal? En nu meer mensen jaarruimte hebben, zien we ook een groei in het aantal klanten dat interesse heeft in aanvullend pensioen opbouwen? Daarnaast een vooruitblik; Hoe gaat dat dat nu verder in 2024? En hoe kun je door middel van FinRust dit als financieel adviseur servicen.

Wat tijdens dit webinar ter sprake zal komen:

  • Wat zien we voor veranderingen naar aanleiding van de WTP?
  • Hoe gaan onze klanten om met onder andere de grotere jaarruimte?
  • Welke veranderingen brengt de WTP mogelijk in 2024?
  • Hoe kun je FinRust gebruiken om goed inzicht te blijven geven na de invoering van de WTP?

 

 

WHITEPAPER: LIJFRENTE OPBOUW EN HIET NIEUWE PENSIOENSTELSEL

Door de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen zal het huidige Nederlandse pensioenstelsel behoorlijk veranderen. Dat heeft gevolgen voor de werknemer in loondienst, de ondernemer en de zzp’er.

Het opbouwen van een lijfrente wordt aantrekkelijker en daardoor is het belangrijk dat deze groep mensen weten wat ze met een lijfrente kunnen en hoe die wordt opgebouwd. Verder wijzigt de vermogensrendementsheffing en wordt beleggen in box 3 minder aantrekkelijk. Hier kun jij als adviseur een belangrijke rol in spelen!