Afscheid nemen bestaat (niet)

Informatie omtrent gebruik van dit blog

De inhoud van dit blog (tekst en afbeelding) mogen rechtenvrij gebruikt worden op de website van financieel adviseurs en pensioenadviseurs. Het staat de gebruiker ook vrij om aanpassingen te doen in tekst en afbeelding.

Bij vragen en/of opmerkingen graag contact opnemen met FinRust.

 

Afscheid nemen bestaat (niet)

Iedereen kan wel een voorbeeld uit de muziek noemen die maakt dat je je als mens kwetsbaar voelt. We komen allemaal een keer op het punt dat er voorgoed afscheid wordt genomen van deze wereld. Een moment waar je misschien niet lang stil bij wilt staan. Toch kan het waardevol zijn om te weten dat je geliefden financieel geen zorgen zullen hebben als je er niet meer bent.

Te weten dat je geliefden in staat zijn om jouw uitvaart te betalen en verder te leven zonder maandelijks geld tekort te komen. Dat is waar je met een uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering naar kijkt. Het afscheid is onvermijdelijk, maar de manier waarop je je geliefden financieel achterlaat, daar heb je wél wat over te zeggen.

Hoe je ook tegen een verzekeringen aan kijkt, een afspraak met een financieel adviseur loont altijd. We beginnen dan niet bij de verzekering, maar bij de financiële situatie van jouw gezin. Dat is immers de basis waarop je keuzes kunt maken! Daarnaast bespreken we wat je kunt doen om de situatie van overlijden zo goed mogelijk financieel te dekken voor degenen die achterblijven. Een verzekering kan onderdeel zijn van de oplossingen, maar dat hoeft niet!

Wat het kost? Een fractie van de gemiddelde vakantie. Wat het oplevert? Inzicht in de financiële situatie van jouw gezin, mogelijkheden om die situatie te verbeteren gezien jouw doelen en daarmee financiële rust. Benieuwd? Kijk op <site> of bel mij op <nr>.

<naam adviseur>