Over ons

Over ons

IEDEREEN VERDIENT FINANCIEEL INZICHT!

Het verhaal van FinRust begon met drie enthousiaste ondernemers die kansen zagen op het gebied van software om financieel inzicht nog sneller en eenvoudiger te maken!

Inmiddels gebruiken veel adviseurs FinRust als financieel inzicht- en adviessoftware. Wat begon als idee in een excel bij Marco Kok op het kantoor van KOK Advies, is omgetoverd tot wat FinRust nu is.

Marco Kok ontwikkelde als directeur van KOK Advies een eigen financieel inzichttool. Voorzag met zijn adviseurs honderden klanten van financieel inzicht en maakt dit met FinRust nu voor iedere financieel adviseur toegankelijk.

marco@finrust.nl | +31(0)654388275

Robert-Jan Vugts bouwde als ondernemer geen pensioen op en werd enthousiast door het financieel inzicht van KOK Advies. Nam daardoor actie voor zijn pensioen en maakt dit nu voor alle Nederlanders bereikbaar.

robert-jan@finrust.nl | +31(0)553330413

Kees-Jan Evers zag tijdens zijn studie dat veel Nederlanders geen inzicht hebben in hun financiële situatie, schreef zijn scriptie hierover en gaat het met FinRust nu oplossen!

kees-jan@finrust.nl | +31(0)553330411

Tessa Berger-Kuipers studeerde internationale marketing in Nederland en in Barcelona. Zet nu haar kennis in als online marketeer om FinRust op de kaart te zetten. Vindt het belangrijk dat financieel inzicht begrijpelijk is voor iedereen.

tessa@finrust.nl | +31(0)553330412