AOV-onderhoud met Finly en FinRust

AOV onderhoud blijft bij veel adviseurs liggen. Het vraagt veel administratie en tijd waardoor er weinig ruimte overblijft voor waar adviseurs in excelleren: Adviseren! De oplossing van Finly en FinRust ontzorgt de adviseur en automatiseert de administratieve taken. Hierdoor kun je meer waarde bieden aan de klant en focussen op waar het echt om gaat.

Noodzaak
De noodzaak voor AOV-onderhoud komt voort uit het klantbelang en wordt bevestigd door eisen vanuit de WFT en AFM en uitspraken van het Kifid. Voor een lopende AOV betalen de meeste ondernemers de adviseur een abonnementsvergoeding. Adviseurs moeten het abonnement invulling geven en waarde toevoegen voor de klant.

Drempels
Tijdgebrek en het ontbreken van een vloeiend proces zijn drempels voor adviseurs om onderhoud vorm te geven. Richt jouw AOV-onderhoud ook zo in dat je ruimte krijgt om te excelleren in adviseren!

Snel proces op basis best practices
Finly en FinRust hebben op basis van best practices uit de sector een snel & effectief AOV-onderhoudsproces ingericht dat elke adviseur direct kan gebruiken. Dit ontzorgt de adviseur en automatiseert de administratieve taken. Hierdoor kun je meer waarde bieden aan de klant en focussen op waar het echt om gaat.

 

 

Waarom Finly & FinRust combineren?
 1. Actief klantbeheer
 2. Snel proces
 3. Eenvoudig klantgegevens inventariseren
 4. Zicht op status van klanten in proces
 5. Netto financieel inzicht in AOV
 6. Plug & play
 7. Voldoen aan de zorgplicht
LinkedIn (5)
Prijsinformatie

Startvergoeding: € 250
Dossierprijs: € 12

Is inclusief:

 • € 10 korting op de FinRust dossierprijs
 • Volledig ingericht AOV-onderhoudsproces gebaseerd op ‘best practices’ in de markt
 • Verbetering van het proces op basis van ervaring
 • Rechtenvrij gebruik van alle formulieren, e-mails en andere materialen
 • Ondersteuning bij gebruik en procesinrichting

Indien je Finly of FinRust nog niet gebruikt, dan dien je een abonnement bij de betreffende partij af te nemen met de gebruikelijke startkosten. Prijzen zijn excl. BTW.