Kerstgroet

Kees-Jan dec 21, 2017 Algemeen 0

Voor FinRust pensioensoftware is 2017 een belangrijk jaar geweest: het FinRust pensioensoftware platform is live gegaan en wordt inmiddels gebruikt door tientallen adviseurs! We krijgen als FinRust pensioensoftware veel enthousiaste reacties en zijn daar natuurlijk heel blij mee.

Mede dankzij jullie terugkoppelingen hebben we FinRust pensioensoftware steeds kunnen verbeteren: de DigiD koppeling met www.mijnpensioenoverzicht.nl, het overlijdensrisico scenario en binnenkort het scenario om heel snel een eerste inzicht te krijgen in de toekomstige betaalbaarheid van aflossingsvrije hypotheken. Onze dank gaat uit naar alle bedrijven en instellingen die het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan ons succes. We lichten er een paar uit:

– Qpensioen dat als een van de eerste klanten FinRust pensioensoftware veelvuldig inzet voor pensioencommunicatie aan werknemers.
– Home Invest met wie we samenwerken om adviseurs te helpen bij advies rondom aflossingsvrije hypotheken en het invoeren van een abonnementsmodel.
– Branchevereniging Adfiz is enthousiast over FinRust pensioensoftware als tool voor adviseurs. Houd begin 2018 het ledenvoordeel in de gaten!
– In overleg met de FFP organisatie hebben we FinRust pensioensoftware kunnen presenteren op het FFP congres.

We zien dat FinRust pensioensoftware door de gebruikers op diverse manieren wordt ingezet, bijvoorbeeld als basis voor keuzes over pensioenaanvullingen en -expiraties, bij pensioencommunicatie aan werknemers of als dienst binnen een abonnementsmodel.

Het is onze doelstelling om FinRust pensioensoftware in 2018 verder te ontwikkelen, nog beter aan te sluiten op jullie wensen en een bijdrage te leveren aan jullie succes. Uiteindelijk doel van FinRust pensioensoftware is om financieel- en pensioeninzicht via adviseurs voor alle Nederlanders toegankelijk te maken.
Als modern bedrijf zijn we natuurlijk actief op de sociale media. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via LinkedinTwitter en onze videos. Op onze website vind je blogs over marktontwikkelingen en het adviesvak. Hieronder tref je een link naar de meest gelezen blogs aan.

Mocht je vragen, tips of opmerkingen over FinRust pensioensoftware hebben dan horen we het graag! We streven naar 100% tevredenheid en staan voor je klaar.

We wensen jou en je naasten prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018!

Met vriendelijke groet,

Marco, Robert-Jan en Kees-Jan

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin