Referral programma

Kees-Jan aug 14, 2019 Algemeen 0

Adviseurs die enthousiast zijn over FinRust, raden FinRust regelmatig aan bij adviseurs in hun netwerk. Wij zijn daar heel blij mee! Om je hiervoor te bedanken hebben we een programma opgezet. Het komt hierop neer: maak je een andere adviseur op ons attent en wordt deze adviseur klant, dan ontvang je een cadeaubon van Bol.com van €100! En degene die je aanbrengt, ontvangt ook nog eens een jaar lang 10% korting op de maandlicentie.

Wat kun je doen?
Raad FinRust bij een adviseur in je netwerk aan. Hier tref je een voorbeeld mailtje aan waarmee je dat kan zou kunnen doen. Als de adviseur contact met ons opneemt, dan vragen wij hoe hij/zij ons kent. Geeft hij/zij dan jouw naam door, dan doe je automatisch mee. Wij brengen je hiervan dan op de hoogte. En zodra de adviseur klant is, ontvang je de bol.com cadeaubon.

Voorwaarden
De voorwaarden zijn simpel. Je kan zo vaak meedoen als je wilt. De 10% korting voor de adviseur die klant wordt, is niet geldig i.c.m. andere acties. Deze actie loopt tot 31/12/2021.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin