Alles wat je weten moet van FinRust

 • FinRust maakt financieel inzicht toegankelijk en begrijpelijk

  FinRust software helpt adviseurs snel en effectief de financiële situatie van particulieren en ondernemers in kaart te brengen en het doelkapitaal te bepalen voor aanvulling op het pensioen en bij overlijden. Minimale invoer, snelle DigiD koppelingen en slimme grafieken leiden tot maximaal inzicht én een snel proces.

 • FinRust is door adviseurs voor adviseurs

  Marco Kok, directeur van KOK Advies en FinRust, staat aan de basis van dit vernieuwende platform en heeft samen met zijn adviseurs inmiddels honderden (nieuwe) klanten van financieel inzicht voorzien. FinRust is nu voor alle adviseurs beschikbaar en het aantal gebruikers groeit snel.

 • Wanneer gebruik je FinRust?

  Bij het bieden van financieel- en pensioeninzicht en bepalen van het doelkapitaal. Bij advies over pensioenaanvullingen, vermogensvorming en overlijdensrisico. Bij advies bij lijfrente- en pensioenexpiraties. Bij het inzichtelijk maken van de toekomstige betaalbaarheid van een aflossingsvrije hypotheek. Bij pensioencommunicatie aan werknemers.

 • Waarin onderscheidt FinRust zich?

  FinRust versnelt het proces. Vanaf 10 minuten kan een adviseur al financieel inzicht bieden. Daarnaast kan de adviseur FinRust samen met de klant invullen en met één klik alle pensioenen omrekenen naar de gewenste pensioenleeftijd. En alles in netto bedragen per maand. Dat is wat mensen begrijpen!

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!