NNEK en FinRust roadshows

Workshop: spaarrente 0% – adviseer je al over beleggen?

 

NNEK Vermogensopbouw en FinRust praten je graag bij!
De launch en de roadshow Spier/Dwingeloo hebben plaatsgevonden. De overige roadshows schuiven op i.v.m. de Corona maatregelen. Je ontvangt bericht over de nieuwe planning! 

Meld je hieronder aan. De eerste 50 ontvangen het boek ‘Genoeg?’.

  Kantoor FinRust in Amstelveen op 3 maart van 15.30-17.00 uurRoadshow 2 Van der Valk in Spier Dwingeloo op 12 maart van 10.00-12.30 uurRoadshow 3 Dennenoord in Weert op 19 maart van 10.00-12.30 uurRoadshow 4 Van der Valk in Den Bosch-Vught op 1 april op 10.00-12.30 uurRoadshow 5 Van der Valk Nieuwerkerk aan den IJssel op 2 april van 10.00-12.30 uurRoadshow 6 Van der Valk Apeldoorn op 8 april van 10.00-12.30 uur

  • Meer informatie over NNEK?

   NNEK is al ruim twintig jaar een vooraanstaande vermogensbeheerder die exclusief samenwerkt met financieel adviseurs. Zonder adviseur word je geen klant. Daarom is de samenwerking met FinRust een logische stap. NNEK streeft naar financiële rust bij haar klanten. Deze nieuwe innovatie helpt de klant en de adviseur daarbij!

  • Wat gaan we doen in de roadshows?

   FinRust en NNEK helpen je invulling te geven aan jouw rol bij vermogensopbouw- en beleggingsadvies. We laten de nieuwe koppeling met NNEK zien. Hiermee kun je als adviseur eenvoudig en snel samen met de klant een passende NNEK beheerd beleggen bespreken en vastleggen. Michiel van Vugt & Daniël Lourenço laten namens NNEK zien waarom beleggen nodig is en hoe je het gesprek met een klant over beleggen kunt voeren. Welke waarde kun je als adviseur klanten bieden? Wie speelt welke rol en wat is het verdienmodel? Uiteraard helpen we je ook met het bieden van financieel inzicht, het bepalen van het doelkapitaal en het bespreken van de oplossingsrichtingen. Tevens bespreken we de haakjes om met jouw klant in gesprek te gaan over financieel inzicht en beleggen.

  Nieuwsgierig? Vraag hier een maand gratis FinRust aan