FinRust Kerstgroet

Kees-Jan dec 19, 2018 Algemeen 0

Voor FinRust was 2018 een jaar van groei: groei in het aantal klanten én in functionaliteit. We willen iedereen die een bijdrage aan deze groei geleverd heeft hartelijk bedanken!

IN DE MARKT

We zijn trots op de marktpartijen die ons een warm hart toedragen en waarmee we samen veel adviseurs hebben kunnen informeren en inspireren:

  • Evenementen met Nationale Nederlanden, Brand New Day en Scildon. Marco heeft het afgelopen jaar meerdere presentaties gegeven over veranderingen in het dienstverlenings- en verdienmodel en de rol van FinRust daarin.
  • Deelname met een stand aan de Adfiz kennismarkt in april en FinRust aanbieding via Adfiz ledenvoordeel. Lees hier meer. 
  • Deelname met een stand aan het FFP-congres met meer dan duizend professionals. Lees hier meer.
  • Binnenkort is FinRust ook beschikbaar via de software van www.onzepensioenregeling.nl zodat adviseurs bedrijven nog beter kunnen helpen met pensioencommunicatie en pensioenplanning.

 LET OP: Op 6 februari 2019 is Marco één van de sprekers op het Scildon Congres “Samen maken wij écht het verschil”. Meld u zich hier aan!

ONDERSTEUNING

Zoals onze klanten weten doen wij er veel aan om het gebruik van FinRust effectief te maken. Adviseurs kunnen ons, de oprichters van FinRust, hiervoor bellen en e-mailen. In 2018 is meer ondersteuning voor onze klanten beschikbaar gekomen: 

  • ‘Training on the job’: Dit bestaat uit ondersteuning op locatie met de verwerking van actuele klantdossiers. Voordeel hierbij is dat de gebruikers snel en effectief met FinRust kunnen werken en dat direct concrete klant casussen worden besproken en panklaar worden opgemaakt!
  • FinRust Support: Dit is een website met ondersteunende handleidingen die ook benaderbaar is vanuit de FinRust software (klik op ? rechtsboven in het scherm).


DOORONTWIKKELEN

Één van de aanjagers van onze groei in 2018 was het met één klik omrekenen van pensioenen naar de gewenste pensioenleeftijd. Dit maakt het voor adviseurs nog eenvoudiger (en sneller!) om vragen over vroegpensioen te beantwoorden! En we blijven natuurlijk doorontwikkelen om nog beter aan te sluiten bij de wensen in de markt. Zo zal het begin 2019 mogelijk zijn om het eigen bedrijfslogo in FinRust en de rapportages te tonen. Verder zullen we in de tweede helft van 2019 arbeidsongeschiktheid als scenario in FinRust toevoegen!

2019

Samen met jullie willen we in 2019 de toegankelijkheid van individueel financieel inzicht verder vergroten. We wensen jou en je naasten prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2019! 
Met vriendelijke groet,

Marco, Robert-Jan en Kees-Jan

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin