Nieuwe versie FinRust met WFT-rapporten

Kees-Jan sep 30, 2019 Algemeen 0

Vanaf vandaag kunt u werken met de nieuwe versie van FinRust met de volgende nieuwe functionaliteit:

  • WFT-adviesrapporten.
  • Netto-uitkering bij AOV en Maandlastenverzekering.
  • Bedrijfsnaam/werkgever bij persoonsgegevens.
  • Help chatfunctie.
  • Nieuwe inlogpagina.
WFT-adviesrapporten. In FinRust kunt u nu WFT-adviesrapporten afdrukken en gebruiken voor AOV, ORV en lijfrente advies. Deze rapporten hebben een samenvatting die aansluit bij het thema, de grafieken en cijfers bij het thema en de mogelijkheid om het rapport WFT-compleet te maken. In het Word-rapport vindt u een keuze heeft uit diverse vragen en teksten. Deze kunt u aanvullen om snel tot een goed adviesrapport te komen. Vanuit dit adviesrapport kunt u als volgende stap een passend product selecteren en bemiddelen.

 

Netto uitkering AOV en Maandlastenverzekering en 100% uitkering. Binnen het scenario Arbeidsongeschiktheid kunt u bij de AOV en Maandlastenverzekering nu kiezen voor een netto uitkering. Hiermee kunt u bijvoorbeeld bij een klant met winst uit onderneming een lagere uitkering bij een AOV door de hogere belastingdruk vermijden (door verlies belastingvoordelen).100% uitkering: Bij de Maandlastenverzekering kunt u ook kiezen voor 100% uitkering ongeacht de mate van arbeidsongeschiktheid

Bedrijfsnaam. Bij een persoon kunt u nu ook een bedrijfsnaam toevoegen en daarop zoeken en selecteren in het ‘Klantenoverzicht’. Dit is bijvoorbeeld handig voor adviseurs die pensioencommunicatie aan werknemers doen in opdracht van een werkgever.

Help chatfunctie. Rechtsonder treft u de chatfunctie aan. Hiermee kunt u vragen aan ons stellen over het gebruik van FinRust. Dit kan per email of per chat.

Inlogpagina. Het ontwerp van de inlogpagina is gewijzigd. Aan de inlogprocedure verandert niets.

Wij hopen met deze aanvullingen de bruikbaarheid van FinRust verder te verhogen. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan horen wij het graag!

Marco Kok – marco@finrust.nl – 0654388275
Kees-Jan Evers – kees-jan@finrust.nl – 0683361493
Robert-Jan Vugts – robert-jan@finrust.nl – 0624239813

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin