Vermogen opbouwen met je maandlasten

Kees-Jan mrt 12, 2021 Algemeen 0

Het financiële nieuws wordt op dit moment door twee zeer interessante onderwerpen gedomineerd:

  • De wens van uw klanten  hun hypotheek over te sluiten         
  • Het nieuwe pensioenstelstel

Uw klanten zijn zeer geïnteresseerd in lagere maandlasten. Door de lage rentestand en het oversluiten van hun lening hopen zij lagere maandlasten te realiseren. Die zelfde lage rente is echter deels debet aan de uitdagingen die we hebben met het huidige pensioenstelsel. Het maakt dat het huidige stelsel niet langer is te handhaven.

Advies moment

Consumenten vragen zich af wat het nieuw stelsel voor hun pensioen betekent. “Moet ik langer doorwerken? Kan ik nog wel eerder stoppen met werken? Of moet ik zelf iets aan vermogensvorming gaan doen? En zo ja hoe dan?”

Wat nu als we een deel van de besparing door het oversluiten van de hypotheek gebruiken om vermogen op te bouwen voor later? Wellicht kunnen we dan beide wensen van uw klant vervullen?

Tijdens het webinar zullen Marco Kok van FinRust en Robert John Thomson van Nationale-Nederlanden Bank u handvatten aanrijken om over beide onderwerpen het gesprek met uw klant aan te gaan.

Bent u geïnteresseerd schrijf u dan nu in voor het webinar van FinRust en Nationale-Nederlanden. Heeft u op het moment dat het webinar wordt uitgezonden geen tijd? Schrijf u dan toch in en u ontvangt na het webinar een link om het webinar terug te kijken

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin