Webinar: Zet advies centraal!

Kees-Jan aug 28, 2019 Events 0

Donderdagmiddag 5 september om 13.30 organiseert FinRust een nieuw webinar: Zet advies centraal!

Wil jij tips over hoe je klanten snel én effectief financieel inzicht biedt bij (vroeg)pensioen en overlijdensrisico? En hoe dat bijdraagt aan gezonde financiële bedrijfsvoering? Marco Kok zal een half uur uitleg geven over hoe je ondernemers en werknemers optimaal financieel inzicht kunt bieden. Vervolgens zal hij vragen van jullie beantwoorden. Via deze link kun je je aanmelden en ook al direct een vraag stellen. Deze vragen zal Marco Kok tijdens het webinar live behandelen.

Wil je het vorige webinar terugkijken? Dat kan, het webinar vind je hier terug.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin