Van lijfrente expiratie naar financieel inzicht

  • Execution only of advies?

    Hoe de adviseur weet dat de lijfrente passend is bij execution only? Dat weet de adviseur niet (zeker) en de klant tekent ervoor dat hij/zij het wel weet of in elk geval dat de adviseur niet aansprakelijk is voor verkeerde keuzes. Een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben. Bijvoorbeeld omdat de pensioenaanvulling of dekking van de overlijdensrisico verzekering lager blijkt te zijn dan nodig. Kortom, de adviseur biedt de klant maar zeer beperkt meerwaarde.

  • Hoe stel je advies altijd centraal?

    Belangrijkste is om een propositie te maken voor financieel inzicht en deze in te zetten bij vragen over pensioen, overlijdensrisico, lijfrente expiraties en arbeidsongeschiktheid. Stel het financieel inzicht centraal en niet het product. Versnel vervolgens het proces tot financieel inzicht met FinRust.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!

Download het voorbeeldrapport en houd mij op de hoogte.

  • Wat is het voordeel voor de adviseur?

    Met deze dienstverlening is het mogelijk om goed onderbouwd een keuze met de klant te maken voor een lijfrente. Het grote voordeel hiervan is dat jij als adviseur een plan gemaakt hebt samen met de klant. Je neemt ook andere lijfrenteproducten mee in dit plan. Ook de lijfrenten die niet via jouw kantoor lopen. En expireert er dan een volgende lijfrente, dan komt de klant bij jou om het plan te laten aanvullen! Zo versterk je met jouw dienstverlening de binding met de klant. Goed voor de klant en goed voor jouw organisatie!

Nieuwsgierig? Vraag hier een maand gratis FinRust aan