NIEUW FINTECH PLATFORM FINRUST LIVE

Kees-Jan okt 31, 2017 Algemeen 0

Steeds meer Nederlanders realiseren zich dat pensioen niet meer ‘vanzelf’ gaat en dat de pensioendatum blijft opschuiven. Maar bij wie kunnen ze terecht voor betaalbaar en effectief inzicht in de financiële- en pensioensituatie van het gezin?

Marco Kok signaleerde in zijn bedrijf KOK Advies de behoefte aan ondersteuning om klanten laagdrempelig en helder financieel- en pensioeninzicht te bieden. Omdat een dergelijke tool niet beschikbaar bleek, besloot hij samen met twee partners een nieuw internetplatform voor adviseurs te ontwikkelen: www.finnrust.nl. Sinds kort is FinRust live en beschikbaar voor alle adviseurs. De slimme opzet en DigiD-koppelingen maken het mogelijk om particulieren, ondernemers, ZZP’ers en werknemers heel snel (vanaf 5 minuten!) financieel- en pensioeninzicht te bieden. Met dit inzicht als basis en de adviseur als coach kunnen klanten goede keuzes maken rondom hun financiële situatie en pensioen.

Marco Kok hierover: “Als financieel adviseur proberen we met de tijd mee te gaan en nieuwe diensten te ontwikkelen. In de praktijk blijkt snel inzicht in het netto gezinsinkomen nu en bij pensioen waardevol als basis voor keuzes over bijvoorbeeld pensioenaanvulling of bij lijfrente- en pensioenexpiraties. Verder merken we dat FinRust gebruikt wordt bij pensioencommunicatie aan werknemers en bij het vaststellen van de toekomstige betaalbaarheid van aflossingsvrije hypotheken. Zelf gebruiken we het binnen ons abonnementsmodel: elke 2 jaar bieden wij klanten inzicht in hun financiële situatie op gezinsniveau.”

Op basis van wensen van adviseurs ontwikkelt FinRust door; zo is begin november het overlijdensrisico scenario beschikbaar. Inmiddels zijn met FinRust honderden Nederlanders geholpen en werkt FinRust aan de uitrol naar meerdere adviesorganisaties. Uiteindelijk doel is om alle Nederlanders van pensioeninzicht te voorzien.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin