FinRust en Future of Finance maken financieel inzicht op afstand toegankelijk

Robert-Jan Vugts mrt 18, 2020 Algemeen 0

De maatregelen om het Corona virus tegen te gaan zijn enorm en de impact is heel groot. Veel Nederlanders leven in financiële onzekerheid. Als financieel adviseur kun je juist nu toegevoegde waarde bieden door de klant te helpen met zijn/haar financiële vragen en financieel inzicht te bieden. Maar persoonlijk contact is voorlopig maar heel beperkt mogelijk. Hoe blijf je toch in contact met de klant en voeg je waarde toe als adviseur?

Om de klant toch goed te kunnen bereiken zijn FinRust en Future of Finance een samenwerking aangegaan. Future of Finance heeft de Finly tool die via schermdelen.nl heel eenvoudig advies op afstand mogelijk maakt. FinRust maakt financieel inzicht via adviseurs toegankelijk voor alle Nederlanders.

Wat kunnen we je bieden?

  • Als FinRust klant krijg je 20% korting als nieuwe klant van Finly. De aanbieding: Finly van €25 voor €20 per maand en startkosten €95 euro. Prijzen zijn exclusief btw.
  • Als Finly klant krijg je het eerste jaar 10% korting op de maandvergoeding als nieuwe klant van FinRust.
  • Geen langdurig contract. Finly en FinRust zijn maandelijks opzegbaar.
  • Excellente ondersteuning door zowel Finly als FinRust.

We willen jullie graag snel op weg helpen. Neem contact met FinRust op voor meer informatie of plan hier gelijk een afspraak in voor een rondleiding op afstand met Future of Finance.

DOWNLOAD GRATIS EEN VOORBEELDRAPPORT UIT FINRUST. VUL JE NAAM EN MAILADRES IN EN ONTVANG HET RAPPORT METEEN!


 

Delen wordt gewaardeerd!Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin